ျမန္မာ၀ီကီ - ထန္းပင္ အေၾကာင္းသိေကာင္းစရာ
က်ေနာ္ ဒီေန႔မနက္ပဲ ျမန္မာ၀ီကီမွာ ထန္းပင္ နဲ႔ ပါတ္သက္တဲ့အေၾကာင္းေလးကုိ အစမ္းသေဘာ တင္ထားတယ္။ Blog တစ္ခု ေရးရတာထက္စာရင္ နည္းနည္း႐ႈပ္တယ္။ တခ်ဳိ႕ internal link ေတြဆုိ ဘယ္လုိ လုပ္ရမလဲေတာင္ မသိေသးဘူး။ မခ်ိတ္မိဘူး ျဖစ္ေနတာ။ Content ကုိလည္း သူတုိ႔ဘာသာ လုပ္ေပးမွာလား၊ ကုိယ္ကုိတုိင္ လုပ္ရမွာလား မသိဘူးျဖစ္ေနတယ္။
ဒီမွာ သြားလည္ၾကည့္ၿပီး လုိအပ္တာမ်ားရွိရင္ ျပင္ဆင္ေပးခဲ့ၾကပါလုိ႔ ဘေလာ့ဂ္ဂါ သူငယ္ခ်င္းမ်ားထံ အပူကပ္ပါရေစ။
၁၉၈၆ ခုႏွစ္၊ စာေပဗိမာန္မွ ခ်ီးျမွင့္တဲ့ သုတပေဒသာ - (၀ိဇၨာပညာရပ္) စာမူဆုရ တဲ့ ေမာင္လင္းသူ (ေညာင္ဦး) စာအုပ္ထဲက အေၾကာင္းအရာေလးေတြကုိ အက်ဥ္းၿခဳံး တင္ျပထားတာပါ။
ေနာက္ထပ္ ထန္းလ်က္က်ဳိခ်က္ျခင္း၊ ထန္း ဖုိ မ ခြဲနည္း၊ ထန္းလုပ္ငန္းဆုိင္ရာ ပစၥည္းမ်ား၊ ထန္းအပုိပစၥည္းမ်ား အသုံး၀င္ပုံ စတာေတြကုိ တျဖည္းျဖည္း တင္ေပးမွာဗ်။ ေစာင့္ေမွ်ာ္ေပးၾကပါအုံး။ ပုံႏွိပ္စာလုံးရယူရန္
No comments:
Post a Comment
သူငယ္ခ်င္းရဲ႕ စကားလုံးဟာ ေနာက္ ပုိ႕စ္တစ္ခုအတြက္ အာဟာရပါ။